Tweedaagse heisessie vitaliteit: van COVID-19 naar GOFIT-21

Samen met Vitaloog Kiki Goessens* van I KIK OFF bundelen wij onze krachten tijdens de 7de editie van de Nationale Vitaliteitsweek. Op 20 en 21 september organiseren we een volledig, verzorgde tweedaagse heisessie bij Heuvelrijk Berg en Dal! Met als kers op de taart een workshop ‘Vitaliteit in kaart’! Laat u tijdens deze dagen inspireren en informeren op het gebied van Vitaliteit, Gezondheid en Werkgeluk! Lees hieronder meer over het arrangement.

Maak na de zomer een goede start!

Samen met I KIK OFF bieden we u een inspirerende plek voor uw collega’s team, MT of andere samenwerkingspartners. Na een jaar van weinig ontmoeten en veel thuiswerken, is het voor veel bedrijven en medewerkers zoeken naar een juiste balans. Tijd om die balans weer terug te vinden!

Het arrangement is inclusief:
1 x overnachting bij Heuvelrijk Berg en Dal
1 x ontbijtbuffet
2 x lunchbuffet
1 x 3-gangen diner van onze vaste cateraar
1 x workshop ‘Vitaliteit in kaart’

De prijs voor dit complete arrangement is €4500,- op basis van 18 personen.
Meer deelnemers mogelijk, de prijs wordt hierop aangepast. Tijdens dit arrangement is Heuvelrijk Berg en Dal exclusief voor uw groep beschikbaar. 

Workshop Vitaliteit in Kaart

Wat verstaat u onder vitaliteit? Is dit hetzelfde als uw collega’s? Hoe geeft u dit invulling binnen uw bedrijf? Hoe vitaal voelt u zich? Welke keuzes maakt u op het gebied van leefstijl, ontspanning, mindset, vriendschappen, relaties, zingeving en werk?

Door het bijwonen van de workshop:

  • Kunt u feiten en fabels rondom vitaliteit scheiden;
  • Kunt u benoemen wat u verstaat onder vitaliteit;.
  • Heeft u inzicht in uw eigen vitaliteitsscore door de Vitaliteitsschijf van Vijf;
  • Heeft u een plan van aanpak om u vitaliteit te verhogen;
  • Heeft u tools om het gesprek over vitaliteit aan te gaan en daar handen en voeten aan te geven.

Met als resultaat:
Bewustwording van én inzicht in uw vitaliteit, die van uw collega en de hele organisatie, met als doel gerichte acties uit te kunnen zetten.

Er zijn meerdere workshops bij te boeken. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan. 

Meer informatie over Heuvelrijk Berg & Dal

Met Heuvelrijk Berg en Dal bieden wij een uniek concept (al zeggen wij het zelf). Onze accommodatie is namelijk ruime een groepsaccommodatie met de luxe van een hotel. Daarbij bieden wij ook alle faciliteiten die u van een hotel gewend bent. Denk hierbij aan 18 luxe kamers, 2 vergaderzalen, ruim terras, keuken, zwemspa, sauna’s en een gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast boekt u bij ons de volledige accommodatie. Dat wil zeggen dat er geen andere gasten aanwezig zijn op het moment dat u de accommodatie heeft afgehuurd.  Dat betekent dat u de sleutels ontvangt en verder kunt doen en laten wat u wilt.