Reviews

Wat onze gasten zeggen over Heuvelrijk Berg en Dal

Marja

Zakelijke groep

“Samen met mijn collega’s hebben we twee dagen gebruik kunnen maken van Heuvelrijk. De locatie biedt veel mogelijkheden voor groepen maar ook voor een fiets- wandelweekend. De kamers zijn voorzien van alle comfort, de centrale ruimte is ruim, voorzien van grote keuken. Ook het ontbijt en lunch zijn prima verzorgd. Echt een aanrader!”

22 juni 2022

Casper

Vriendengroep

“Wij zijn met een grote vriendengroep met kinderen een weekend naar deze accommodatie geweest. Dit is ons mega goed bevallen, de luxe, het comfort, de jacuzzi alles was meer dan goed. Ook de eigenaren zijn heel aardig en heel flexibel in de communicatie. Alles is mogelijk en als er wat is wordt het snel en goed opgelost. Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor een geweldig weekend. Wij komen zeker nog een keer terug.

Het enige puntje wat we nog konden vinden is dat het voor de kinderen helemaal geweldig zou zijn als er iets is van een grasveld en een poort. Maar zelfs daar werd al aan gewerkt werd ons verteld dus dat gaat vast goedkomen..”

19 juni 2022

Michel

Vriendengroep

“wij zaten hier met onze vriendengroep (ca 35 personen inclusief volwassen kinderen). Grote luxe kamers (de studenten wonen thuis kleiner), professionele keuken, diverse gezamenlijke ruimtes met goede geluidsinstallatie en tv’s/beamers. Heerlijke zwemspa met bubbelbad bijgeboekt en geen seconde spijt van gehad. Goed bereikbaar, met zelfs een bushalte naar/van Nijmegen om de hoek. Rosanne heeft ons bij aankomst hartelijk ontvangen. Een onverwachte storing aan de warmwatervoorziening hebben ze snel opgelost. A la Bed&Breakfast misten we een lampje boven de badkamerspiegel, en ging het licht in de badkamer sensorgestuurd soms snel uit :-)”

11 juni 2022

Esther

Zakelijke groep

“Wij verbleven voor de tweede keer voor een zakelijk weekend in Heuvelrijk Berg en Dal met een groep van 18 personen. Het contact voorafgaand, het warme welkom, het huis wat tot in de puntjes was verzorgd, de mooie hotelkamers, de goede hygiene, alle voorzieningen die voorhanden waren, de uitstekende catering van externe partijen (Hofmans en Keurslager Tim Janssen), de heerlijke buitenspa, de ruime parkeergelegenheid, de bereikbaarheid van huurders tijdens het verblijf en het stukje aandacht achteraf zijn voor ons meer dan voldoende reden om zeker terug te keren en deze locatie van harte aan te bevelen.”

28 Maart 2022

Martijn

Zakelijke groep

“We zijn erg tevreden over de service en het verblijf bij Heuvelrijk. In de aanloop is er regelmatig contact geweest met Rosanne ter afstemming en overleg. Hierin was ze meewerkend, flexibel en altijd vriendelijk. Tijdens het verblijf hebben we veel vrijheid gekregen waardoor we fijn met elkaar konden zijn. Lunch, ontbijt, koffie en ontvangst waren uitstekend geregeld. De kamers waren netjes en ruim en de accommodatie is sfeervol. Een verblijf bij Heuvelrijk is ten zeerste aan te bevelen.”

15 oktober 2021

Saskia

Zakelijke groep

“Het weekend van 10-11 en 12 september hebben wij een personeelsweekend mogen organiseren op deze mooie locatie. We werden de eerste dag gelijk goed opgevangen door Rosanne. Zij gaf een duidelijke en heldere uitleg over hoe alles in elkaar zat. Heel mooie kamers. Ook optimaal gebruik kunnen maken van de grote keuken met als plus de horeca vaatwasser. Mooie locatie voor groepen.”

13 september 2021

Groepsaccommodatiereview

Els

Vriendengroep

“Onze groep heeft zeer goede ervaringen met deze accommodatie. Ook de communicatie met de eigenaars verloopt steeds zeer vlot. Voor ons is dit de ideale locatie voor ons vriendenweekend. Al 2 jaar op rij verblijven we hier heel graag. Als we toch 1 tip mogen geven: een extra oven zou misschien handig zijn.” 

26 februari 2022

Monique

Hotelgasten

“Mijn man en ik hebben twee nachten in dit voortreffelijke hotel geslapen. In een aangepaste kamer omdat ik in een rolstoel zit. Wat een geweldige ervaring hebben we hier gehad. Alles rolstoeltoegankelijk. En ongelooflijk vriendelijk personeel, als we iets nodig hadden stonden ze altijd voor ons klaar. Kortom fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar..”

1 september 2019

Wieger

Hotelgast & Zakelijk

“Ik kom in dit hotel zowel zakelijk en voor prive redenen. Het is hier gewoon heerlijk, loop afstand van het centrum van Groesbeek op een prachtige plek in de heuvels. De gastvrijheid van de uitbaters is magnifiek! Ik weet zeker dat ik hier vaker ga komen.”

18 juli 2021

Mariska

Zakelijk

“Onze zakelijke groepen zijn iedere keer meer dan tevreden over het verblijf bij Heuvelrijk. Fantastische kamers, uitermate schoon, zeer betrokken personeel én in een prachtige omgeving. Een zeer grote aanrader voor een verblijf met een groep maar zeker ook in een kleinschalige setting. Heel erg bedankt team Heuvelrijk!”

12 juli 2021

Frank

Zakelijk

“Vanaf het eerste contact met Rosanne, een van de eigenaren van deze accommodatie, voelde het goed. We werden hartelijk ontvangen, en kregen een uitgebreide uitleg over het pand. Een ruime en met zorg ingerichte gezamenlijke ruimte voor een groep. Hier en daar ‘zitjes’ en fijn dat er contact is tussen de goed uitgeruste keuken en de rest van de ruimte. De slaapkamers zijn enorm, en toch intiem, met elk een luxe badkamer met heerlijke douches. En een groot overdekt terras waar het goed toeven is, wat wil je nog meer. Ook het contact tijdens het verblijf was uitstekend. Kortom een aanrader, niet twijfelen , gewoon boeken.”

5 juli 2021

Rixt

Hotelgast

“In een prachtige omgeving is Heuvelrijk een soort paradijsje. We troffen een unieke combinatie aan van een luxe ruime en sfeervol ingerichte kamer met alle gemakken (zoals een koelkast en gelegenheid tot koken). Met veel gastvrijheid en allerlei persoonlijke wensen waarin kon worden voorzien, zoals later uitchecken. Verder heerlijk gebruik gemaakt een sauna, bubbelbad en ligstoelen met prachtig uitzicht. Een absolute aanrader!”

20 juni 2021