Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Heuvelrijk Berg en Dal

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden met betrekking tot onze accommodatie. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, 024-8182769 of info@heuvelrijkbergendal.nl.

Reserveren

U kunt 24 uur per dag een reservering maken via onze website. Ga naar boeken en kies de gewenste aankomstdatum. U komt in het reserveringsformulier wat u verder invult.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is er altijd iemand van ons aanwezig om u persoonlijk in te checken, uitleg te geven over de accommodatie en de huisregels door te nemen.

Verblijf

U kunt gratis gebruik maken van ons draadloos internet. Het wifi wachtwoord zal bij het inchecken aan u overhandigd worden.

Groepsaccommodatie

Hier kunt u de plattegrond van de accommodatie bekijken.

Parkeren

Er zijn 4 laadpalen op het parkeerterrein aanwezig. U kunt deze gebruiken met uw eigen laadpas.

Kinderen

Er zijn twee kinderbedjes aanwezig, inclusief matrasjes. U dient zelf beddengoed voor de kinderbedjes mee te brengen. Verder zijn er 5 IKEA-kinderstoelen beschikbaar.

Cateringmogelijkheden

Ja dit mag. Uiteraard kunnen wij u wel verschillende cateraars en privé koks aanbevelen.

Boodschappen

Het is mogelijk om uw boodschappen te laten bezorgen. Laat de boodschappen bezorgen op een tijdstip dat u zelf aanwezig bent, vanaf 15.00 uur. Zowel Jumbo als Albert Heijn komen hier bijna wekelijks boodschappen bezorgen.

Borg

U ontvangt de borg binnen twee weken na uw verblijf van ons retour, mits er geen gebreken worden geconstateerd en de accommodatie veegschoon is opgeleverd.