Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 11 beoordelingen

Language select

Over ons

 

 

 

Rosanne Belgers - Heuvelrijk Berg en Dal

 

Mijn naam is Rosanne Belgers en samen met mijn broer Tom verwelkom ik u graag in onze gloednieuwe accommodatie Heuvelrijk Berg en Dal.

 

Kun je op 30 jarige leeftijd al 29 jaar ervaring hebben in de toeristische sector? Jazeker! smiley

 

In mijn jeugd ben ik opgegroeid op de camping van mijn ouders. Als klein meisje krantjes rondbrengen, het animatieteam helpen en 's ochtends verse broodjes bakken voor onze gasten. Gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten. Na de middelbare school ben ik dan ook een studie toerisme & recreatie gaan volgen. Een boeiende tijd met geweldige stages, ook in het buitenland. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij Sanadome Nijmegen én de Rabobank. Mijn gevoel voor gastvrijheid heb ik bij deze bedrijven op een hele leuke manier in de praktijk kunnen brengen.

 

En dan... mijn wens om een eigen bedrijf te beginnen in het toerisme valt samen met een idee van mijn vader en mijn opa. Opa wilde er wat vaker tussenuit, maar wat als je thuis alles al zo goed voor elkaar hebt? (Opa was ook al wat extra comfort gewend omdat hij wat slechter ter been werd) Mijn vader pakte dit idee op en ging aan het ontwikkelen. Samen met de ideeën van mijn broer en mijzelf werd Heuvelrijk Berg en Dal geboren. Vol enthousiasme en energie streven wij naar een geweldige beleving voor u als gast. En dus ook voor de gasten die wat slechter ter been zijn. Dit in nagedachtenis van mijn opa, die het eindresultaat helaas niet meer heeft mogen meemaken.

 

We verwelkomen u graag! Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op, ons doel is een geweldig verblijf waar u het naar uw zin zult hebben. Tot ziens!

 

 

Tom Belgers - Heuvelrijk Berg en Dal

 

Mijn naam is Tom Belgers, 32 jaar oud en wonend in Groesbeek. Samen met mijn zus Rosanne gaan we de uitdaging aan om van Heuvelrijk een groot succes te maken. Graag heten we u welkom in ons nieuwe hotel en groepsaccommodatie. 

 

We zijn opgegroeid in een toeristisch familiebedrijf waar gastvrijheid en klantervaring hoog in het vaandel staan. We doen dit niet alleen want we zijn tenslotte nog steeds een familiebedrijf! Onze ouders staan ons bij in geven van advies en administratieve bijstand. Ook de bouw van Heuvelrijk hebben we samen gerealiseerd waar we erg trots op zijn.

 

We kijken er erg naar uit u te mogen verwelkomen. Mocht u specifieke wensen hebben of vragen hebben over de accommodatie of omgeving, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

Samen sta je sterk! We ontvangen u graag in Groesbeek en doen dit samen met:

 

 

Jochem

Jochem

 

Karin

Karin

 

Laat ons uw wensen weten:

 

Naam:
E-mailadres:
Telefoon (alleen cijfers):
Uw vraag:
Nieuwsbrief ontvangen:*