ONZE CORONA MAATREGELEN

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in ons hotel. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van Heuvelrijk Berg en Dal.

 

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius?

Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

 

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

 

 

HEUVELRIJK HANTEERT DE VOLGENDE UNIFORME MAATREGELEN

* Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.

* Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.

* Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

* Gebruik van infrarood sauna is mogelijk op basis van reservering.

 

ONTBIJT

Vanwege de nieuwe corona maatregelen verzorgen wij op dit moment geen ontbijt. Alle kamers hebben een eigen kitchenette met alle benodigdheden om een heerlijk ontbijtje te bereiden. De lokale bakker en supermarkt zitten op 10 minuten loopafstand.

 

LUNCH EN DINER

Voor lunch en diner kunt u gebruik maken van de vele leuke afhaalrestaurants. Veel restaurants bezorgen ook. Borden, bestek enzovoorts zijn op alle kamers aanwezig.