ONZE CORONA MAATREGELEN

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in ons hotel. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van Heuvelrijk Berg en Dal.

 

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius?

Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

 

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

 

 

Heuvelrijk hanteert de volgende uniforme maatregelen:

* Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.

* Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.

* Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

* Hotelgasten kunnen te allen tijde gebruik maken van het ontbijt. De 1,5 meter blijft wel van kracht en geldt voor iedereen.

* Helaas is er geen mogelijkheid voor lunch en diner in ons hotel.

* Per gezelschap geldt een maximum van 4 personen. Is uw huishouden groter dan 4 personen? Dan geldt hierop een uitzondering en kunt u, indien u met meer bent, gezamenlijk gebruik maken van de faciliteiten.

* Gebruik van infrarood sauna is mogelijk op basis van reservering.