Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 11 beoordelingen

Language select

Groepsaccommodatie

Vanaf 1 juni 2018 zijn de deuren geopend van onze gloednieuwe groepsaccommodatie Heuvelrijk. Geniet op een zeer comfortabele manier van de prachtige omgeving en de gezelligheid van uw groep. Gelegen in de gemeente Berg en Dal met een zeer gevarieerd toeristisch aanbod!

Groepshuis voor 40 personen

Het complex omvat 18 ruime kamers en studio's. Allemaal met eigen badkamer, kitchenette en zitje. Bent u met een paar personen meer? Geen probleem, laat het ons weten! De gezellige groepsruimte heeft een heerlijk terras. Vanuit verschillende kamers geniet u van misschien wel het mooiste uitzicht van Nederland.

 

Voorjaar 2020 nu met € 200 korting. Reserveer nú! Liever een optie? Dat kan. Laat het ons even weten.

 

Eversbosch 2 - beoordelingen  Eversbosch 2 - RECRON-lid  Eversbosch 2 - ANWB

 

Bel voor informatie ons boekingskantoor:
Groepen Nijmegen 024-6757635
 Stel uw vraag via Whatsapp

 

Zoek & Boek

 

  • 18 kamers met badkamer
  • 2 kamers zijn aangepaste kamers
  • lift naar alle verdiepingen
  • 40 personen
  • 6 extra bedden mogelijk (46)
  • 2 groepsruimtes & sauna
  • Tafelvoetbal & Tafeltennis
  • Springkussen Optioneel
  • Darts & sjoelbak

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Ruimte, comfort en gezelligheid

Tijdens de bouw en inrichting van groepsaccommodatie Heuvelrijk staan enkele zaken centraal. Zo is iedere verdieping bereikbaar met een lift, zodat de kamers voor een ieder bereikbaar zijn. Er zijn twee aangepaste kamers. Zowel de kamers als de studio's zijn comfortabel ingericht met o.a. heerlijke bedden, een zitje en uiteraard een eigen badkamer. Overal is WiFi internet aanwezig. Vraag naar de kamers met eigen balkon. Bekijk de plattegrond.

 

Uiteraard mag de gezelligheid van een groepsruimte niet ontbreken voor uw groep. Heuvelrijk is, zoals de naam al doet vermoeden, gebouwd op een heuvel. De groepsruimte en het terras zijn deels verdiept aangelegd zodat u een heerlijke beschutte plek hebt, zowel binnen als buiten. In de groepsruimte bevindt zich ook de open keuken. Een toiletgroep is te bereiken via de gang.

 

Heeft u specifieke wensen? Wilt u tips voor activiteiten in de omgeving voor uw groep? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken een aanbieding op maat voor u.

 

 

Bekijk prijzen & beschikbaarheid