Zakelijk

Ook met je bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres voor een zakelijke bijeenkomst, 2-daagse, heisessie of teambuildingsuitje. We denken graag mee voor een arrangement op maat.

 

Standaard is de accommodatie uitgerust met heel veel prettige faciliteiten. Zo hebben de beide groepsruimtes een scherm met beamer en hangen er overal speakers van het Sonos-geluidssysteem. De accommodatie is volledig af te huren. Zo heb je alle privacy en ruimte om met uitsluitend de eigen zakelijke groep of team bij elkaar te komen.

De grote groepsruimte

Gehele accommodatie afhuren

 

 

De gehele accommodatie staat tot jullie beschikking. Dit betekent optimale vrijheid en privacy, om met de eigen groep besprekingen te houden of teambuildingsactiviteiten te ontplooien. 

 

De accommodatie bestaat uit 18 zeer comfortabele (hotel)kamers met eigen badkamer. Daarnaast zijn er twee groepsruimtes, een terras, sauna én diverse activiteiten. Parkeren kan op eigen terrein. Ook is er een oplaadpunt voor electrische auto's én is er een stalling voor fietsen incl. oplaadpunt. Bekijk de volledige plattegrond hier.