Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 11 beoordelingen

Language select

Thermen Berendonck Hotel Arrangement

Op 1 mei 2019 zijn de deuren geopend van het schitterende Thermen Berendonck in Wijchen. Boek nú een hotel arrangement en maak de ontspanning compleet!

 

Boetiekhotel Heuvelrijk Berg en Dal is eveneens recent geopend. Met ruime nieuwe hotelkamers, uitgebreid ontbijt én service van de eigenaren zelf.

 

 

Boek een overnachting in ons hotel in een standaard of comfort kamer. Maak het arrangement compleet met ontbijt én toegang tot het sauna complex van Thermen Berendonck.

 

Boetiekhotel Heuvelrijk Berg en Dal is geopend in de zomer van 2018. Onze gasten beoordelen ons gemiddeld met een 9 ! Bekijk hier onze kamers.

Sauna & Hotel in één arrangement

De faciliteiten van Thermen Berendonck zijn zo uitgebreid dat het zonde is hier niet de tijd voor te nemen. Neem tijd voor jezelf en geniet van de vele sauna's en baden van de thermen. In betoverend mooie sferen kun je genieten van o.a. een meditatiesauna, panoramasauna of Pitta sauna. Of wat dacht je van de "Duizend-en-een-nacht Sauna"! Ook zijn er heerlijke baden, zoals het zoutwaterbad, Indiase kruidentempel bad en binnenbad met swim up bar. Gewoon lekker bubbelen kan natuurlijk ook.

 

Uiteraard is het mogelijk om het hotel arrangement uit te breiden met een heerlijke massage of andere behandelingen. Op de website van de Thermen vindt je meer informatie.

 

Afhankelijk van je wensen boek je een standaard kamer of comfort kamer in ons hotel. Een heerlijk ontbijt is beschikbaar voor iedereen. Op zondagen is er de mogelijkheid het hotelarrangement uit te breiden met een Lazy Sunday.

 

Hotel Arrangement Heuvelrijk & Thermen

Hotel Heuvelrijk Berg en Dal staat voor een super gastvrij verblijf vlakbij Wijchen. De zeer ruime, comfortabele hotelkamers zijn met smaak ingericht en helemaal van deze tijd. Enkele kamers hebben een fijn balkon om te genieten van het schitterende uitzicht.

 

Na het bezoek aan Berendonck is het fijn "thuiskomen". Maak nog even een kleine wandeling of lees een boek in de woonruimte beneden.

 

Bekijk beschikbaarheid & prijs

 

 

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

 

Naam:
E-mailadres:
Telefoon (alleen cijfers):
Uw vraag:
Nieuwsbrief ontvangen:*