Hotelkamers

Vanaf 1 juni 2018 hebben wij de deuren geopend van Heuvelrijk Berg en Dal. We verwelkomen u graag in een van onze 18 comfortabele studio's in een schitterende omgeving. Er zijn verschillende type kamers. Zo is er voor ieder wat wils. Van de ruime comfort kamers met balkon tot de goed uitgeruste standaard kamers. Tevens zijn er 2 aangepaste kamers in het pand.

van: Tot: Check beschikbaarheid

 

Standaard kamer

Overnacht in één van onze luxe standaard tweepersoonskamers (28 m2) zonder balkon. Een luxueuze kamer met extra grote bedden, stortdouche met heerlijke Rituals zeep en climate control (klimaatbeheersing met lichte koeling). Daarnaast is de kamer voorzien van een kitchenette met gratis thee- en koffiefaciliteiten, eettafel met 2 stoelen, toilet, föhn, zitje, (laptop)kluis, flatscreen- tv en gratis WIFI. 

 

 

Standaard kamer met balkon

Overnacht in één van onze luxe standaard tweepersoonskamers (28 m2) met balkon. Een luxueuze kamer met extra grote bedden, stortdouche met heerlijke Rituals zeep en climate control (klimaatbeheersing met lichte koeling). Daarnaast is de kamer voorzien van een kitchenette met gratis thee- en koffiefaciliteiten, eettafel met 2 stoelen, toilet, föhn, zitje, (laptop)kluis, flatscreen- tv en gratis WIFI. 

 

 

 

Luxe comfort kamer zonder balkon

Overnacht in één van onze luxe tweepersoons comfort kamers (46 m2) zonder balkon. Een luxueuze kamer met extra grote bedden, stortdouche met heerlijke Rituals zeep en climate control (klimaatbeheersing met lichte koeling). Daarnaast is de kamer voorzien van een kitchenette met gratis thee- en koffiefaciliteiten, vaatwasser, combi magnetron, eettafel met 4 stoelen, toilet, föhn, zitje, (laptop)kluis, flatscreen- tv en gratis WIFI.

 

 

Luxe comfort kamer met balkon

Overnacht in één van onze luxe comfort kamers (46 m2) met balkon. Een luxueuze kamer met extra grote bedden, stortdouche met heerlijke Rituals zeep en climate control (klimaatbeheersing met lichte koeling). Daarnaast is de kamer voorzien van een kitchenette met gratis thee- en koffiefaciliteiten, vaatwasser, combi magnetron, eettafel met 4 stoelen, toilet, föhn, zitje, (laptop)kluis, flatscreen- tv en gratis WIFI.