Language select

Hotel Groesbeek

Kamer Reserveren

 

Hotel Groesbeek boeken? Wij ontvangen u heel graag in ons nieuwe boetiekhotel, gerund als familiehotel. Geopend in de 2e helft van 2018 is alles heerlijk nieuw en voorzien van alle moderne comfort en luxe. Wij staan ervoor dat u bij ons een thuisgevoel zult hebben en heerlijk kunt ontspannen!

 

Wij zijn bijzonder trots dat ons gehele hotel toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Zo staat ons hotel los van het gas, wekken wij eigen energie op via zonnepanelen én wordt warmte gewonnen via onze eigen warmtepomp.

 

Hotel Groesbeek, de eigenaren


Wij zijn Rosanne & Tom Belgers, broer en zus. Gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten. Wij zorgen er persoonlijk voor dat het u aan niets zal ontbreken.

 

 

  • 18 kamers
  • alle kamers met kitchenette
  • comfort kamers met keuken
  • 2 aangepaste kamers
  • 3- of 4-persoons kamer mogelijk
  • gezellige lounge / woonkamer
  • gratis snelle WiFi
  • gratis parkeren
  • uitgebreid ontbijt

 

 

 

Standaard Kamer

2x éénpersoons bed
douche met toilet
zitje & keukenblokje
met lift bereikbaar
extra 3e bed € 25 per nacht

 

enkele kamers met balkon
ontbijt mogelijk (€ 12,50 p.p.)

 

 

 

Comfort Kamer

2x éénpersoons bed

douche met toilet

zeer ruim vloeroppervlakte

ruime zit & keukenblok

met lift bereikbaar

extra 3e bed € 25 per nacht

 

enkele kamers met balkon

ontbijt mogelijk (€ 12,50 p.p.)

 

 

 

Comfort Kamer Mindervalide

2x éénpersoons bed

hoofd- & voeteneinde electrisch

aangepaste douche

zeer ruim vloeroppervlakte

ruime zitjes & keuken

met lift bereikbaar

zitje buiten

extra 3e bed € 25 per nacht

ontbijt mogelijk (€ 12,50 p.p.)

 

 

 

Hotel in Groesbeek Wijndorp

Hotel boeken in Wijndorp Groesbeek

Wist u dat Groesbeek hét wijndorp van Nederland is? Dan is het wel heel goed toeven in ons Hotel Groesbeek. Door de jaren heen zijn er vele hectares wijngaard aangepland. Inmiddels betreft dit het grootste gebied van Nederland. En ieder jaar wordt dit gevierd met de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek.Ook gedurende de rest van het jaar is er van alles te ontdekken op het gebied van de Groesbeekse Wijn, neem eens een kijkje op de site van het Wijnbouwcentrum

 

Sinds 2015 valt Groesbeek onder de nieuwe gemeentenaam Berg en Dal. In deze gemeente, die zich uitstrekt tot aan de Waal én de Rijn, is ontzettend veel te zien en te doen op toeristisch gebied. Kijk voor leuke tips voor bijvoorbeeld wandelroutes op Visit Nijmegen

 

 

 

Activiteiten tijdens verblijf in Hotel Groesbeek

Bijzonder hotel in Groesbeek

Gebouwd met alle laatste technieken op het gebied van duurzaamheid. Ons hotel in Groesbeek wekt zelf stroom op doordat het dak vol ligt met zonnepanelen. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen warmtepomp. Het hotel is niet aangesloten op gas, dus helemaal toekomstgericht. Neemt u uw electrische fiets mee? Dan kunt u deze stallen in onze fietsenstalling en opladen met eigen groene stroom!

 

Ons doel was een hotel te bouwen wat volledig toegankelijk is voor iedereen. Dus ook als u slecht ter been bent of bent aangewezen op een rolstoel. Voor bezoekers van Groesbeekse hotels is dit uniek op dit moment. Kom samen genieten van de prachtige omgeving en het comfort van ons hotel. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

 

 

Kortom, Hotel Groesbeek boeken? Heuvelrijk Berg en Dal bezoeken!

 

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht:

 

Naam:
E-mailadres:
Telefoon (alleen cijfers):
Uw vraag:
Nieuwsbrief ontvangen:*